2011. március 15., kedd

Ovodai beíratás

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a Románvárosi Óvodában a beíratás időpontja: 2013. május 6 - 7- én (hétfő - kedd) reggel 8 -17 óráig lesz.

A beíratáshoz szükséges:
- a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány
- a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány

A Románvárosi Óvoda épületének külső felújítása

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium "Kisebbségpolitikai tevékenység támogatása" terhére a Románvárosi Óvodát 6.000.000,- Ft kisebbségi célú költségvetési támogatásban részesítette. A megítélt összeg az intézmény homlokzat és tető felújításának és az ahhoz kapcsolódó penészedés felszámolásához szükséges munkák elvégzésére fordítható ( tető, bádog és csatorna cseréje, fal és lábazat szigetelése, a homlokzaton új nemes vakolat, lábazat díszburkolása, két előtető, két terasz burkolása). A munkálatok 2011. március 1-én elkezdődtek. A felújítási munkákat Galea György vállalkozó végzi.

Au început lucrările de renovare la grădiniţa din Jula





Ministerul administraţiei Publice şi Justiţiei (Secretariat de Stat pentru Minorităţi şi Politică Naţională) a hotărât o finanţare de 6.000.000,- de forinţi pentru Grădiniţa din Oraşul Mare Românesc din Jula.

Din cei 6.000.000,- de forinţi, grădiniţa va realiza până la 15 mai 2011 schimbarea tolală a acoperişului, vor fi lucrări de tinichigerie, va fi schimbat ulucul , se va face izolarea clădirii şi a bazei , se va aplica tencuială decorativă, va fi montată gresie pe terase şi vor fi montate marchize deasupra a două calcane. Lucrările aşteptate au început pe 1 martie.

Farsang / Carneval 2011